Op naar de volgende 1200 teksten!

Het schrijven van woningteksten voor de makelaardij is sinds een jaar een nevenactiviteit geworden van Vertaalbureau Raccourci en is zelfs gegoten in een nieuwe bedrijfsnaam: House in Words. Het schrijven van woningteksten blijkt in de praktijk complexer te zijn dan dat je aanvankelijk zou vermoeden. Het doet tegelijkertijd een beroep op verschillende aspecten en disciplines en stelt voortdurend de deskundigheid van onze tekstschrijvers op de proef: foto’s, plattegronden en checklists op de juiste manier beoordelen, vakkennis over bouwstijlen, saillante architectonische details en omgevingen vertalen in wervende maar eerlijke teksten …

na meer dan 1200 teksten geschreven te hebben is het ons duidelijk geworden dat niet iedere tekstschrijver zomaar woningteksten kan schrijven. Ons speciaal opgeleide team van 6 tekstschrijvers voor de makelaardij blijft iedere dag leren bij iedere woning. Voor vele woningen in iedere hoek van het land worden iedere dag sprankelende teksten in verschillende stijlen geschreven. Het team van House in Words/Raccourci is dan ook bijzonder trots als één van zijn partners zijn aanpak, deskundigheid en kwaliteit goed weet te onderscheiden:

‘’Ik ben zelf opgeleid als makelaar en schrijf sinds 2012 woningteksten voor makelaars, woningcorporaties en projectontwikkelaars. De samenwerking met andere schrijvers was (totdat ik Raccourci/House in Words bij toeval tegenkwam) een teleurstelling. Vaak was er geen affiniteit met het makelaars vak, werd vakjargon niet begrepen en werd de nadruk op de verkeerde zaken gelegd. Raccourci/House in Words heeft zich bewezen als een goede partij om mee samen te werken; zij zijn kundig in de onroerend goed branche, hebben de juiste kennis in huis, schrijven verfrissende teksten en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. In geval van vakantie en drukte nemen zij opdrachten van mij over, naar alle tevredenheid. Ik heb voor het eerst sinds jaren echt vakantie gehad! Ik zie onze samenwerking met vertrouwen tegemoet.’’ (Woningtekst.nl/Ralph Delfos)

Op naar de volgende 1200 teksten! House in Words en Raccourci kijken met veel vertrouwen en passie uit naar iedere te schrijven tekst in de toekomst!

House in Words.nl: voor een onroerend goede tekst!

© 2024 House in Words