Over ons

House In Words is een eigentijds tekstbureau specifiek gericht op promotionele teksten voor de verkoop en verhuur van onroerend goed zoals woningen en bedrijfspanden. Deze teksten zijn bedoeld voor sites van makelaars en Funda.

Hoe gaat het in de praktijk? Is de aspirant koper na een eerste vluchtige blik naar de foto’s en de plattegronden van de woning nog steeds geïnteresseerd, dan zal hij/zij de begeleidende tekst gaan lezen. Dit is hét moment dat de klant afhaakt of juist doorleest. Zie hier hoe belangrijk en zelfs doorslaggevend de kwaliteit van de tekst is. Op het moment dat uw klant u belt om een afspraak te maken, dan beschikt hij/zij al over bijzonder veel informatie! Vervolgens is het aan u om “de bal in te koppen”!

Een hecht team van universitair opgeleide tekstschrijvers, projectmanagers en correctors verzorgen met veel passie voor taal teksten om uw onroerend goed op een commerciële en tevens integere wijze te omschrijven. Onze mensen hebben een grenzeloze affiniteit met woningen en ander onroerend goed. Vanzelfsprekend zijn kwaliteitsfoto’s en duidelijke plattegronden voor een potentiële koper essentieel en zijn deze ook voor een tekstschrijver onontbeerlijk om de juiste sfeer en informatie in pakkende woorden neer te zetten.

Véronique Duprey (eigenaar)
Laura Haak
(corrector)

House In Words is een afsplitsing van het 20-jarige Vertaalbureau Raccourci en is een dochteronderneming, puur gespecialiseerd in het schrijven van teksten voor de onroerendgoedbranche. Bijzonder interessant is de mogelijkheid om “In-House” uw teksten tevens te laten vertalen of herschrijven in iedere gewenste taal door de specialisten van Vertaalbureau Raccourci!

© 2024 House in Words